Maku

Raaka Snickers

50 min
4.19
8

Maapähkinäiset, suklaiset ja toffeiset Snickers-patukat voi valmistaa ravintoainerikkaammin raakaherkkuna.
Tulosta
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää

Ainekset (4 kpl)

pohja

  • 1 dlmaapähkinävoita
  • 2 rklhunajaa
  • 2 rklmantelijauhetta
  • 1/10 tlsuolaa (jos maapähkinävoisi on suolatonta)

täyte

  • 8 kpltaateleita (Medjoul, tai 12 pehmeää kuivattua)
  • 1 rklkookosöljyä (sulatettuna)
  • 1 rklvettä
  • 1/6 tlbourbonvaniljajauhe
  • 1/8 tlsuolaa

päälle

  • 1 dlmaapähkinöitä (kuorettomia)

suklaakuorrute

  • 3 rklkookosöljyä (tai kaakaovoita)
  • 2 rklhunajaa
  • 3 rklraakakaakaojauhetta (tai tummaa)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Sekoita pohjan ainekset keskenään. Levitä pohja leivinpaperilla pieneen vuorattuun suorakulmaiseen astiaan. Laita pakkaseen jähmettymään. Tee täyte soseuttamalla ainekset sauvasekoittimella tai haarukalla (jälkimmäinen vaatii vähän voimaa ja kärsivällisyyttä). Laita täyte pohjan päälle. Painele massaan maapähkinöitä. Laita pakkaseen siksi aikaa kun teet suklaakuorrutteen. Valmista suklaakuorrute sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää makeutusta tarvittaessa. Levitä pohjan ja täytteen päälle. Anna jähmettyä pakkasessa ainakin puoli tuntia. Leikkaa patukoiksi.  

MITÄ PIDIT?
4.19