Kotivinkki

Pyttipannu herkkusienillä

{
Aktiivinen
Passiivinen
KA
0
0
Julkaistu: 5.1.2012


Ainekset

  • 400 gpakastettuja lohkoperunoita
  • 200 gpakastettuja papuja
  • 200 gisoja herkkusieniä
  • noin 20 cm:npala purjoa
  • öljyä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • rouhittua mustapippuria
Tulosta

1. Sulata perunat ja pavut pak­kausten ohjeiden mukaan.

2. Paloittele herkkusienet ja purjo.

3. Kuumenna öljy pannulla. Lisää perunat pannulle. Kääntele ja kypsennä, kunnes perunat ovat saaneet väriä. Lisää pannulle pavut ja purjo. Sekoita ja kypsennä noin 5 minuuttia.

4. Lisää sieniviipaleet ja soijakastike pannulle. Sekoita ja kypsennä vielä 5 minuuttia. Lisää mustapippuri.

Vinkki:Jos haluat tuhdimman pyttipannun, paista kullekin ruokailijalle kananmuna annosten kruunuksi.

Kommentoi »