Maku

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)

35 min
0
0

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gperunaa (vihreä pussi)
  • 2 kpllihaliemikuutiota
  • 1 kplpunasipulia (silputtuna)
  • 1/2 kplpurjoa (tai 2-3 kevätsipulia varsineen, silputtuna)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlchilijauhetta
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Kuori perunat. Keitä ne kypsiksi lihaliemessä.

Paloittele jäähtyneet perunat ja paista öljyssä ruskeiksi ja rapeiksi. Kääntele joukkoon sipulit.

Mausta paprikalla, chilillä ja suolalla.

Tarjoa Pustan perunat lampaanliha-paprikahöystön eli pörköltin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä