Teksti
Kuvat
Julkaistu: 7.9.2012

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1000 gperunaa (vihreä pussi)
- 2 kpllihaliemikuutiota
- 1 kplpunasipulia (silputtuna)
- 1/2 kplpurjoa (tai 2-3 kevätsipulia varsineen, silputtuna)
- 2 rklrypsiöljyä
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1/4 tlchilijauhetta
- 1/2 tlsuolaa
Kuori perunat. Keitä ne kypsiksi lihaliemessä.
Paloittele jäähtyneet perunat ja paista öljyssä ruskeiksi ja rapeiksi. Kääntele joukkoon sipulit.
Mausta paprikalla, chilillä ja suolalla.
Tarjoa Pustan perunat lampaanliha-paprikahöystön eli pörköltin kanssa.