Maku

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 7.9.2012


Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gperunaa (vihreä pussi)
  • 2 kpllihaliemikuutiota
  • 1 kplpunasipulia (silputtuna)
  • 1/2 kplpurjoa (tai 2-3 kevätsipulia varsineen, silputtuna)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlchilijauhetta
  • 1/2 tlsuolaa
Tulosta

Kuori perunat. Keitä ne kypsiksi lihaliemessä.

Paloittele jäähtyneet perunat ja paista öljyssä ruskeiksi ja rapeiksi. Kääntele joukkoon sipulit.

Mausta paprikalla, chilillä ja suolalla.

Tarjoa Pustan perunat lampaanliha-paprikahöystön eli pörköltin kanssa.

Kommentoi »