Maku

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)

35 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gperunaa (vihreä pussi)
  • 2 kpllihaliemikuutiota
  • 1 kplpunasipulia (silputtuna)
  • 1/2 kplpurjoa (tai 2-3 kevätsipulia varsineen, silputtuna)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlchilijauhetta
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Kuori perunat. Keitä ne kypsiksi lihaliemessä.

Paloittele jäähtyneet perunat ja paista öljyssä ruskeiksi ja rapeiksi. Kääntele joukkoon sipulit.

Mausta paprikalla, chilillä ja suolalla.

Tarjoa Pustan perunat lampaanliha-paprikahöystön eli pörköltin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0