Maku

Purjograavattu lohi

24 h 10 min
0
0

Purjograavattu lohi

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Hannele Pokka
Kuvat Ari-Pekka Auvinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 500 glohifileetä
  • 1 rklsuolaa (karkea)
  • 1/4 tlsokeria
  • 1/2 kplpurjoa

Tee näin

24 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN24 h

Leikkaa kala kahdeksi palaksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Silppua purjo ja levitä se kalapaloille. Aseta kalapalat päällekkäin kannelliseen muoviastiaan ja anna maustua seuraavaan päivään.

Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja kiedo rulliksi. Tarjoa Lapin rieskan kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä