Maku

Puolukkapuksut

1 h
0
0

Puolukkapuksut

KA
LA
MA
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 2 1/2 dlpuolukkamehua
  • 25 ghiivaa
  • 1 kplmunaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 dlpuolukoita
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 dlkauraleseitä
  • 5 dlsämpyläjauhoja

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Liota hiiva kädenlämpöiseen mehuun. Lisää loput aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan nousta kaksinkertaiseksi.
Kumoa leivinpöydälle, leivo pötköksi ja leikkaa paloiksi.
Nostata leivinpaperilla uunipellillä ja paista 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes puksut ovat kypsiä ja kauniin kullankeltaisia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä