Maku

Puolukkapannarit ja "puolukkakerma"

20 min
0
0

Puolukkapannarit ja "puolukkakerma"

Aamupalapannarit tekevät sunnuntain! Puolukkaiset pannarit maistuvat "puolukkakerman" ja pähkinävoin kera ja pitävät kylläisenä pienen ikuisuuden.
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

pannarit

  • 1 kplkananmuna
  • 2 rkltäysjyväspelttijauhoja
  • 2 rklheraproteiinijauhetta (vaniljanmakuinen)
  • 1/2 dlmaitoa
  • 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlkanelia
  • 1/2 dlpuolukoita

"puolukkakerma"

  • 3 rklraejuustoa
  • 2 rklmaitorahkaa
  • 1/2 dlpuolukoita
  • 1 tlhunajaa (halutessa)

Lisäksi

  • pähkinävoita ja chiasiemeniä halutessa tarjoiluun

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Riko kananmuna pieneen kulhoon ja vispaa ainekset tasaiseksi.

Kuumenna öljy pannulla. Paista kolme pientä pannaria pannulla kerrallaan keskilämmöllä. Lusikoi taikinaa pannulle ja paina jokaiseen pannariin muutama puolukka. Paista puoleltaan noin 3 minuutin ajan kunnes pinta alkaa kuplia, käännä ja paista 1-2 minuuttia. Toista kunnes taikina loppuu.

Tee “puolukkakerma” tilsimällä raejuusto pienessä kulhossa. Lisää maitorahka ja sulatetut puolukat. Makeuta halutessasi esim. hunajalla. Tarjoa pannareiden ja pähkinävoisilmän kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä