Maku

Puolukka-rahkavaahto

15 min
0
0

Puolukka-rahkavaahto

GL
KA
MU
0
0
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 3 dlpuolukoita (pakaste)
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Soseuta puolijäiset puolukat ja sekoita maitorahkaan. Lisää sokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kastike sähkövatkaimella mahdollisimman kovaksi vaahdoksi ja sekoita puolukkarahkan joukkoon. Tarkista puolukka-rahkavaahdon maku ja lisää tarvittaessa sokeria.

Vinkki!

Puolukkasurvos säilyy hyvin ilman sokeria ja säilöntäaineita koska kypsät puolukat sisältävät luonnostaan runsaasti bentsoehappoa.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä