Maku

Punssi-ananassohjo

8 h 10 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (5 annosta)

  • 5 dlananastäysmehua
  • 1/2 dllimettimehua
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1 kplkanelitankoa
  • 1 rklhillottua inkivääriä
  • 1/2 dlpunssia

Tee näin

8 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN8 h

Pane kattilaan kaikki ainekset punssia lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen noin viiden minuutin ajan. Lisää punssi ja poista inkiväärit ja kanelitanko. Kaada liemi kulhoon ja anna jäähtyä. Pane peitettynä pakastimeen ja anna jäätyä yön yli. Ota kulho pakastimesta juuri ennen tarjoilua ja raaputa pinnalta lusikalla laseihin jäähilettä. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0