Maku

Punaviinissä haudutettu, ylikypsä naudanpotka

0
0

Punaviinissä haudutettu, ylikypsä naudanpotka

kun kokonaisen naudanpotkan antaa muhia punaviinissä matalassa lämmössä 12 tuntia, niin siitä ei liha juuri paremmaksi tule!
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

Lisäksi

  • suolaa, mustapippuria myllystä,öljyä paistamiseen, halutessaan valmiin lihan päälle voi raastaa vielä parmesaania

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Suolaa liha huolella ja ruskista se savuavan kuuman padan pohjalla tilkassa öljyä

ruskista kunnes väri on kauniin ruskea mutta ei palanut.

Nosta sitten liha sivuun odottamaan.

Freesaa porkkanoita, sellereitä ja sipuleita n.5min

lisää sekaan punaviini ja anna kiehua n.10min

lisää sitten lihaliemi, yrtit , appelsiininkuoriraaste , sokeri ja tomaattipyre

Nosta liha takaisin pataan ja kaada kastike päälle.

Hauduta lihaa 100 asteessa n.8-12 tuntia

Valmista cremolata yhdistämällä silputtu persilja,raastettu valkosipuli, appelsiininkuoriraaste ja oliiviöljy sekaisin.

Lusikoi Cremolataa lihan päälle ja tarjoa.

Tarjoa liha esim. Palsternakkapyreen tai uunijuuresten kanssa

Vinkki!

jos haluat että liha pysyy koko haudutuksen ajan ns."ryhdissä", niin voit sitoa potkan paistinarulla tiukaksi paketiksi
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä