Maku

Punastuneet sienet

12 h 15 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (6 annosta)

  • 200 gherkkusieniä
  • 1 dlpuolukkamehutiivistettä
  • 1/2 dlhunaja-omenaviinietikkaa
  • 1 rklsinapinsiemeniä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 rklmaustepippuria (kokonaisia)
  • 1 kpllaakerinlehteä

Tee näin

12 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN12 h

Puhdista sienet. Puolita isot, tai leikkaa neljään osaan. Pienet voivat jäädä kokonaisiksi. Kiehauta kattilassa mehu, etikka ja mausteet. Kaada kuuma marinadi sienten päälle kulhoon. Anna maustua vähintään pari tuntia tai yön yli. Tarjoa punastuneet sienet kasvissyöjän juhlapöydässä.

MITÄ PIDIT?
0