3,3(4)
Punakaalisalaatti – juhlava salaatti viimeistellään karamellisoidulla sipulilla ja pistaasipähkinöillä
Kasvis
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
Punakaalisalaatti on täydellinen valinta juhlapöytään. Raikkaan maun ja kauniin ulkomuodon lisäksi punakaalisalaatti on myös helppo valmistaa. Nappaa ohje!
24.9.2010
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
Punakaalisalaatti
300 gpunakaalia
2punasipulia
1 rklöljyä (sipulien karamellisointiin)
1 rklfariinisokeria (sipulien karamellisointiin)
2 tlbalsamiviinietikkaa
1 dlkuorittuja pistaasipähkinöitä
Kastike
1 dlpähkinä- tai oliiviöljyä
2 rklbalsamiviinietikkaa
1 rklfariinisokeria

Punakaalisalaatti – ohje:

  1. Poista punakaalista kova kantaosa ja huonot lehdet. Suikaloi kaali ja painele suikaleita kämmensyrjälläsi.
  2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipuli ja sokeri. Kääntele aineksia pannulla, älä kärvennä. Lisää balsamiviinietikka ja kiehauta.
  3. Asettele kaali ja sipulit tarjoiluastiaan ja ripottele pähkinät päälle. Tarjoa kastike punakaalisalaatin kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo