Punakaalicoleslaw

12 h 20 min
4.2
1

Punakaalicoleslaw

GL
KA
MU
1
4.2
Teksti Saara Törmä
Kuvat Tommy Selin
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 800 gpunakaalia
  • 3/4 dlsitruunamehua
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplsipulia
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)

Tee näin

12 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN12 h

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Nosta suikaleet kulhoon ja lisää sitruunamehu, sokeri, etikka, suola ja pippuri. Nuiji kaali notkeaksi ja mehukkaaksi esim. perunasurvimella.

Kuori ja suikaloi sipuli ja sekoita kaaliseokseen.

Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Sekoita ranskankerma kaaliseoksen joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa punakaalicoleslaw joulupöydän salaattina.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä