Maku

Punajuurisalsa

2 h 45 min
GL
KA
LA
MA
MU
5
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Tommy Selin

Ainekset (8 annosta)

  • 400 gpunajuurta
  • 1 kplpaprikaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 200 gkurkkua
  • 2 rklviinietikkaa
  • 2 rklruokaöljyä
  • 2 tlpaprikajauhetta
  • 2 tlsokeria
  • 1 tlminttua
  • 1 tlchilitahnaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

2 h 45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h 20 min

Pese punajuuret ja keitä ne pehmeiksi.

Kuori punajuuret ja leikkaa ne mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Halkaise huuhdeltu paprika ja poista siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja raasta kurkku karkeaksi raasteeksi.

Siirrä vihannessilppu kulhoon ja sekoita joukkoon loput aineet. Anna punjauurisalsan makujen tasaantua jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

MITÄ PIDIT?
5