Maku

Punajuuripesto

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
GL
KA
LA
MU
0
0
Julkaistu: 23.3.2006


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 1punajuuri (keitetty)
  • 25 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 1/2 dltuoretta basilikaa
  • 20 gparmesaanijuustoa
  • 2 rklpinjansiemeniä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlbalsamiviinietikkaa
Tulosta

Punajuuripesto – ohje:

  1. Kuori kypsä punajuuri ja paloittele se monitoimikoneen kulhoon. Lisää loput peston aineet ja jauha seos karkeaksi tahnaksi.
  2. Tarjoa punajuuripesto esimerkiksitortellinien kastikkeena.

Vinkit!

  1. Ylimääräinen punajuuripesto maistuu hyvältä leivän päällä.
  2. Voit käyttää valmistuksessa myös etikkapunajuuria.

Kommentoi »