Kuvat
Julkaistu 18.12.2013

Punajuurihummus
Reseptin ainekset (10 annosta)
- 300 gpunajuurta
- 230 gkikherneitä (säilyke)
- 1/2 dloliiviöljyä
- 2valkosipulinkynttä
- 2 rklseesamitahnaa eli tahinia
- 2 rklsitruunamehua
- 1 tljuustokuminaa
- 1 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- dlkivettömiä viinirypäleitä
Punajuurihummus – ohje:
Keitä, kuori ja paloittele punajuuret. Valuta kikherneet ja huuhtele siivilässä.
Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Jauha sileäksi tahnaksi. Ohenna tahna notkeaksi tarvittaessa vedellä tai jogurtilla.
Tarjoa punajuurihummus dippinä tuoreiden kasvisten ja rapean leivän kanssa.