Maku

Punajuurihummus

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
GL
KA
LA
MA
MU
4.1
4


Ainekset (10 annosta)

  • 300 gpunajuurta
  • 230 gkikherneitä (säilyke)
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklseesamitahnaa eli tahinia
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • dlkivettömiä viinirypäleitä
Tulosta

Keitä, kuori ja paloittele punajuuret. Valuta kikherneet ja huuhtele siivilässä.

Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Jauha sileäksi tahnaksi. Ohenna tahna notkeaksi tarvittaessa vedellä tai jogurtilla.

Tarjoa punajuurihummus dippinä tuoreiden kasvisten ja rapean leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.06
4 kommenttia