Punajuuri-vuohenjuustovuoka

1 h 15 min
4
1

Punajuuri-vuohenjuustovuoka

MU
GL
1
4
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Antti Sepponen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 6 kplpunajuurta
  • 1 kplsipulia
  • 200 gvuohenmaitojuustoa
  • 200 gkalkkunan rintafileetä (suikaloituna)
  • 1 dltuoretta timjamia (hienonnettuna)
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Keitä punajuuret vedessä kypsiksi tai käytä kaupan valmiiksi keitettyjä kokonaisia punajuuria. Kuori punajuuret.

Kuori ja viipaloi sipuli. Leikkaa myös punajuuret ja vuohenjuusto viipaleiksi.

Levitä uunivuokaan vuorotellen punajuuria, sipulia, vuohenjuustoa, kalkkunasuikaleita ja timjamia. Valuta vuokaan hunaja ja ripottele sekaan pippuri.

Paista punajuuri-vuohenjuustovuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä