Maku

Punajuuri-vuohenjuustopasta

35 min
MU
KA
3.96
5


 

Tulosta
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gpunajuurta
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 3 dlvettä
  • 1 tltimjamia
  • 150 gvuohenmaitojuustoa (pehmeää, Chavroux)
  • 2 tlhunajaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 250 gpastaa (perhos)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Raasta kuoritut punajuuret hienoksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneessa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää punajuuriraaste ja kuullota pari minuuttia. Kaada joukkoon vesi. Mausta timjamilla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia. Lisää vuohenjuusto, hunaja, suola ja mustapippuri. Sekoita, kunnes juusto on liuennut kastikkeeseen. Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä ja valuta hyvin. Sekoita joukkoon punajuuri-vuohenjuustokastike. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
3.96