Maku

Punajuuri-naudanlihapata

1 h 10 min
MU
GL
3.67
2


 

Tulosta
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudanpaistia (suikaleita)
  • 1 kplsipulia
  • 500 gpunajuurta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 5 dlvettä
  • 1 tltimjamia
  • 1 tlrosmariinia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 2 rkltummaa kastikesuurustetta

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN45 min

Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja suikaloi punajuuret.

Kuumenna öljy padassa tai paistokasarissa. Ruskista lihasuikaleet. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Kääntele joukkoon punajuuret. Lisää vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 45 minuuttia.

Mausta soijakastikkeella ja punaviinietikalla. Ripottele päälle suuruste ja kiehauta sekoittaen. Tarkista punajuuri-naudanlihapadan maku. Tarjoa punajuuri-naudanlihapataa keitetyn täysjyväriisin kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.67