Maku

Punajuuri-naattipiirakka – mehevä sadonkorjuuherkku

1 h 15 min
0
0

Sadonkorjuupiiraassa on rukiinen rahkapohja ja juustotäyte, jossa maistuvat punajuuret naatteineen. Asettele kauneimmat punajuuriviipaleet päällimmäisiksi, niin saat piirakasta näyttävän.
Tulosta
Kuvat Kreetta Järvenpää

Ainekset (4 annosta)

Pohja

  • 2 dlruisjauhoja
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 prk (250 g)maitorahkaa
  • 5 rkloliiviöljyä

Voitelu

  • 1 rklvoita
  • 1 rklkorppujauhoja

Täyte

  • 4 (noin 350 g)naattipunajuurta
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 3 rkltuoretta meiramia
  • 1 prk (320 g)kevytsmetanaa (Deliciest)
  • 200 gfetajuustoa (murennettuna)
  • 150 gjuustoraastetta
  • 2munaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria (myllystä)

Lisäksi

  • 1 rkloliiviöljyä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
0