Kotivinkki

Punainen salsa – tomaatin ja paprikan herkullinen yhdistelmä saa potkua tuoreesta chilistä

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Punainen salsa liitetään usein meksikolaisiin ruokiin, mutta klassikkokastike sopii mainiosti myös grilliherkkujen kaveriksi. Salsa saa sopivasti potkua chilistä ja raikkautta tuoreesta korianterista.
GL
KA
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu: 30.5.2018


Ainekset (20 annosta)

Punainen salsa

  • 500 gtomaatteja (n. 5 kpl)
  • 1punainen paprika
  • 2kevätsipulia
  • ½–1chili
  • ½ dlmakeaa chilikastiketta
  • 1 ruukkukorianteria
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
Tulosta

Punainen salsa valmistuu näin:

  1. Poista paprikan kanta ja siemenet.
  2. Siirrä salsan aineet monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Soseuta.
  3. Laita punainen salsa kylmään ja tarjoile meksikolaisen ruoan tai grilliherkkujen lisukkeena.
Kommentoi »