Kotivinkki

Punainen salsa – tomaatin ja paprikan herkullinen yhdistelmä saa potkua tuoreesta chilistä

15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen
Punainen salsa liitetään usein meksikolaisiin ruokiin, mutta klassikkokastike sopii mainiosti myös grilliherkkujen kaveriksi. Salsa saa sopivasti potkua chilistä ja raikkautta tuoreesta korianterista.
GL
KA
LA
MA
MU
4
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (20 annosta)

Punainen salsa

  • 500 gtomaatteja (n. 5 kpl)
  • 1punainen paprika
  • 2kevätsipulia
  • ½–1chili
  • ½ dlmakeaa chilikastiketta
  • 1 ruukkukorianteria
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
Tulosta

Punainen salsa valmistuu näin:

  1. Poista paprikan kanta ja siemenet.
  2. Siirrä salsan aineet monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Soseuta.
  3. Laita punainen salsa kylmään ja tarjoile meksikolaisen ruoan tai grilliherkkujen lisukkeena.
MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »