Maku

Punainen poronkäristyspata

2 h 25 min
GL
MU
4.67
0

Poronkäristyspata vaatii aikaa, mutta murea lopputulos palkitsee. Punajuuret värjäävät padan reippaan punaiseksi.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (6 annosta)

  • 750 gporonkäristyslihaa (pakaste)
  • 3 rklvoita
  • 4 dlvettä
  • 1 kplsipulia
  • 1 rkllihafondia (tai riistafondia)
  • 1 tlsuolaa
  • 4-5 kplkatajanmarjoja
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 3 kplpunajuurta (300 g)
  • 1 kplpalsternakkaa (pieni)
  • 2 1/2 dlsuppilovahveroita (kuivattuja, halutessa)
  • 2 rklkuivattuja karpaloita
  • 2 tlsinappia (makeuttamatonta)

Pinnalle

  • 3 rklkarpaloita (tai puolukoita)

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h
MITÄ PIDIT?
4.67