Maku

Punainen kalakeitto

30 min
0
0

Punainen kalakeitto

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Diabetesliitto
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (7 annosta)

  • 300 gkirjolihifileetä
  • 6 kplperunaa
  • 2 kplfenkolia
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklruokaöljyä
  • 10 dlvettä
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Paloittele kasvikset ja kalat. Pilko valkosipuli pieniksi paloiksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota muita kasviksia paitsi perunoita muutama minuutti. Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree. Kuumenna vesi kiehuvaksi toisessa kattilassa ja lisää se kasvisten joukkoon. Lisää perunalohkot ja suola ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Kumoa kalapalat keiton joukkoon ja keitä noin 10 minuuttia. Kypsennysaika riippuu kalapalojen paksuudesta. Lisää mustapippuri.

•Jos haluat punaisesta kalakeitosta voimakkaamman makuista, lisää vielä chilijauhetta.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä