Maku

Pulled Pork Espanjan tyyliin

0
0

Pulled Pork Espanjan tyyliin

Klassikko ruoka tuunattuna ripauksella Espanjaa
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplIberico possunniska ((Familia))
  • 4 kplchorizo raakamakkaraa
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1 kplsipuli
  • 4 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 rklsavupaprikajauhetta
  • ½ rkljuustokuminaa
  • 1 kplrosmariini oksa
  • 400 gtomaattikastiketta

Lisäksi

  • Suola, pippuri

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Paloittele chorizo ja ruskista

Lisää sekaan silputtu sipuli, chili,paprika ja viimeisenä murskattu valkosipuli, freesaa hetki

Lisää sitten sekaan savupaprikajauhe, juustokumina ja freesa vielä hetki

Lisää sitten tomaattikastike , yrtit, mausta suolalla ja pippurilla ja anna poreilla miedolla lämmöllä 15min

Suolaa porsaan niska huolella ja kaada kastike päälle

Paista 200 asteisessa uunissa 30min

Peitä vuoka foliolla ja laske lämpö uunissa 120 asteeseen

Hauduta vielä 4 tuntia

Revi liha ja tarjoa liha kastikkeen ja riisin kera

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä