Puikulalantit ja porkkanakiekot

45 min
5
0

Puikulalantit ja porkkanakiekot

GL
KA
LA
MA
MU
0
5
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 600 gperunaa (puikula)
  • 400 gporkkanaa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1 tlsormisuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dltuoretta timjamia (silputtuna)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN25 min

Pese puikulaperunat ja kuori porkkanat. Leikkaa kaikki ohuiksi viipaleiksi ja levitä leivinpaperin päälle uunipannulle tasaiseksi kerrokseksi. Pirskottele päälle öljyä ja hunajaa. Mausta suolalla ja rouhitulla pippurilla.

Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Kääntele yrttisilppu puikulalanttien ja porkkanakiekkojen joukkoon,
Tarjoa puikulalantit ja porkkanakiekot hirven jääpaistin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä