Maku

Provencen perunat

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.4
0
Julkaistu: 3.6.2006


Ainekset (8 annosta)

  • 2000 guutta perunaa
  • 1 rkltuoretta oreganoa (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta kynteliä (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)
  • 1 tlsormisuolaa
  • 4 rkloliiviöljyä
Tulosta

Pese perunat hohtavan puhtaiksi. Kuumenna vesi ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja höyrytä perunat kuiviksi.

Sekoita yrttisilput ruokaöljyyn ja sekoita seos kuumien perunoiden joukkoon. Ripottele suolahiutaleita provencen perunoiden päälle.

Kommentoi »