Maku

Provencen perunat

35 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.4
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård

Ainekset (8 annosta)

  • 2000 guutta perunaa
  • 1 rkltuoretta oreganoa (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta kynteliä (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)
  • 1 tlsormisuolaa
  • 4 rkloliiviöljyä

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Pese perunat hohtavan puhtaiksi. Kuumenna vesi ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja höyrytä perunat kuiviksi.

Sekoita yrttisilput ruokaöljyyn ja sekoita seos kuumien perunoiden joukkoon. Ripottele suolahiutaleita provencen perunoiden päälle.

MITÄ PIDIT?
3.4