Maku

Proteiini-buckeyet

50 min
5
1

Proteiini-buckeyet

Buckeyet ovat maapähkinävoista, sokerista ja voista tehtyjä suklaaseen dipattuja karkkeja, mutta loin oman välipalaversion jenkkiherkusta proteiinijauhetta, hunajaa ja maitoa käyttämällä.
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 2 1/2 dlmaapähkinävoita
  • 60 gheraproteiinijauhetta (vaniljan makuista)
  • 2 rklhunajaa
  • 2 rklmaitoa
  • 150 gtummaa suklaata

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN40 min

Jos käytät jämäkkää maapähkinävoita, pehmennä sitä ensin hieman mikrossa käsittelyn helpottamiseksi.

Sekoita maapähkinävoin joukkoon proteiinijauhe, hunaja ja (manteli)maito. Pyörittele massasta sopivan kokoisia palluroita, laita ne sitten pakkaseen n. 30 minuutiksi tai kunnes ne ovat selvästi jähmettyneet.

Sulata tumma suklaa mikrossa. Työnnä palluroihin cocktail-tikku ja kasta pallot suklaaseen. Pyörittele niin että hieman yli puolet pallosta peittyy suklaaseen, anna ylimääräisen suklaan valua ja aseta pallo sitten leivinpaperille jähmettymään.

Saat cocktail-tikun avulla peitettyä buckeyen päälle jäävän reiän halutessasi.

Anna palluroiden jähmettyä vielä jääkaapissa, säilytä niitä kylmässä suklaan takia.

Vinkki!

Lempparini maapähkinävoilaaduista on Urtekramin joko sileä tai crunchy maapähkinävoi!
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä