Kotivinkki

Possurulla

0
0

Possurulla

Teksti Kotivinkki
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 kgporsaan ulkofileetä
  • 1 tlrypsiöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

SINAPPINEN YRTTITÄYTE:

  • 3 rklrypsiöljyä
  • 3 rklkuivaa sinappia
  • 3 rklhienonnettuja tuoreita yrttejä
  • 2valkosipulikynttä murskattuna
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sekoita sinappisen yrttitäytteen raaka-aineet keskenään valmiiksi.

2. Leikkaa possunfilee lähes kokonaan halki työlaudan suuntaisesti 1–1 ½ cm korkeudelta työlaudasta. Jätä filee kiinni toiselta pitkältä sivultaan. Avaa filee kuin kirja.

3. Leikkaa jäljelle jäänyt paksumpi puolisko fileestä samalla tavoin lähes kokonaan halki. Saat pitkän ”maton” possun fileetä.

4. Levitä täyte tasaiseksi kerrokseksi fileelle. Rullaa tiiviiksi rullaksi lyhyeltä sivulta alkaen. Kiinnitä rulla tiukaksi tikkaamalla cocktailtikkuja ristiin rullan saumakohtaan.

5. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Ruskista rulla kauttaaltaan kauniiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa 150 asteessa 40–50 minuuttia tai kunnes lihalämpömittari näyttää 67–70 astetta.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä