Possunposkia portviinissä

5 h 30 min
0
0

Possunposkia portviinissä

Pitkään haudutetut possunposket sulavat suussa, keitä lisukkeeksi kasviksia ja herkullinen ateria on valmis.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1,3 kgpossunposkia
  • 4 rkltomaattipyrettä
  • 2 kplpunasipulia
  • 2 rklpaprikajauhetta
  • suolaa
  • 4 dlportviiniä (myös punaviini käy)

Lisukkeet

  • 2 kplkeitettyä parsakaalia
  • 1 kplkeitettyä kukkakaalia

Tee näin

5 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN5 h

Aloita puhdistamalla possunposket. Poista kalvot ja ylimääräinen rasva. 

Kaada kannelliseen uunivuokaan portiviini.

Lisää tomaattipyre/ kastike, paloitellut sipulit ja paprikamauste sekä suola. 

Nostele posket pataan. 

Nosta kansi päälle ja siirrä pata 120 asteiseen uuniin. 

Anna lihan muhia kannen alla vähintään 4 tuntia, mieluiten lähemmäs 6 tuntia kuten minä tein. Näin lihasta tulee todella mureaa. 

Kun ruoka-aika lähestyy keitä kasvikset valmiiksi. 

Tarjoile höyryävän kuumana. 

Vinkki!

Voit käyttää tomaattipyreen sijaan Pipsan tomaattidippiä: http://www.maku.fi/blogit/terveen-hyvaa/bataattiranskisten-abc-ja-hienostuneempi-ketsuppi
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä