Possunfilee ja herkkusieni-sinappikastike

40 min
4
0

Possunfilee ja herkkusieni-sinappikastike

MU
0
4
Paistetut possunfileepalat saavat seurakseen sinapilla maustetun sienikastikkeen. Ihanaa arkiruokaa!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan sisäfileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 rklvoita

Herkkusieni-sinappikastike

  • 200 gherkkusieniä
  • 1 rklvoita
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 2 dlruokakermaa
  • 2 rklsinappia
  • 2 rkltuoretta salviaa (tai persiljaa silputtuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Ota porsaanfilee tuntia aikaisemmin huoneenlämpöön. Leikkaa liha 2–3 cm:n viipaleiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

Paista viipaleet kauniin värisiksi rasvassa, muutama minuutti/puoli. Siirrä lautaselle ja pidä viipaleet lämpiminä folion alla.

Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Ruskista ne rasvassa pannussa kauniin värisiksi. Ripottele päälle vehnäjauhot. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää ruokakerma, sinappi ja esipaistetut lihaviipaleet.

Hauduta possunfileetä ja kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla 10 minuuttia.

Lisää kastikkeeseen tarvittaessa tilkka vettä.

Tarjoa possunfilee ja herkkusieni-sinappikastike perunasoseen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä