Kotivinkki

Possua ja kasviksia osterikastikkeessa

20 min
5
0

Possua ja kasviksia osterikastikkeessa

LA
0
5
Osterikastike on lähes kaikkien nopeiden vokkien pelastajamauste. Testaa possua ja kasviksia osterikastikkeessa.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (3-4 annosta)

  • 200-300 gporsaanlihaa (kasleria eli niskaa tai ulkofileetä)
  • 1pieni parsakaali
  • 1punasipuli
  • 1punainen paprika
  • 1pieni kesäkurpitsa suikaloituna
  • 1 rkltuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 dlosterikastiketta
  • 1-2 rklseesaminsiemeniä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi.

2. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja suikaloi punasipuli. Halkaise, poista siemenet ja paloittele paprika. Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa puolikkaat noin ½ cm paksuiksi viipaleiksi.

3. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja hienonna valkosipulinkynnet.

4. Kuumenna öljy vokissa tai laakeassa paistokasarissa. Ruskista lihat nopeasti ja lisää kasvikset sekä inkivääri ja valkosipuli. Paista kasviksia muutama minuutti, kunnes ne hieman pehmenevät.

5. Lisää lopuksi osterikastike ja kuumenna vielä kerran. Viimeistele annos seesaminsiemenillä. Tarjoa possua ja kasviksia osterikastikkeessa sellaisenaan tai nuudeleiden tai riisin kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä