Possu-vihanneswok

40 min
4
0

Possu-vihanneswok

GL
LA
MA
MU
0
4
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gporsaanlihasuikaleita
  • 2 rklruokaöljyä
  • 1 rklwasabitahnaa
  • 2 rkllimettimehua
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklkanafondia
  • 2 rklmakeaa chilikastiketta
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 500 gwok-kasviksia (pakaste)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Kuumenna rasva wokissa tai isossa, korkeareunaisessa pannussa. Ruskista lihasuikaleet nopeasti. Sekoita mausteet keskenään kulhossa ja kaada pannulle. Peitä kannella ja anna hautua alhaisella lämmöllä noin 30 minuuttia.

Lisää lopuksi joukkoon vihannessekoitus ja kuumenna korkeammalla lämmöllä kannen alla 6-8 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää halutessasi possu-vihanneswokkiin hienonnettua korianteria. Tarjoa possu-vihanneswok keitetyn riisin kanssa.

•Voit korvata possun naudanliha- tai broilerisuikaleilla.

•Wasabitahna on tehty aasialaisesta piparjuurta vastaavasta juureksesta. Se on maultaan voimakkaampaa kuin piparjuuritahna. Wasabitahnaa löydät hyvin varustetuista marketeista aasialaisten mausteiden hyllyiltä. Tahnan voit korvata raastetulla piparjuurella tai piparjuuritahnalla.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä