Maku

Possu Tacot & Habanero- mangosalsa

{
Aktiivinen
Passiivinen
Appelsiinimehussa haudutetut porsaanpotkat revitään tacojen täytteeksi ja tarjoillaan habanero- mangosalsan kera. Oi, oi!
5
0
Julkaistu: 8.8.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplporsaan potkaa
  • 2 kplappelsiinin mehu
  • 5 dlkanaliemi
  • 2 kpltomaattia
  • ½ kplmango
  • 1 kplsipuli
  • 1 kplhabanero
  • 4 rklkorianteria silputtuna
  • 4 rkloliiviöljyä

Lisäksi

  • Suola ja pippuri oman mukaan
Tulosta

Possu:

Purista appelsiineista mehut kattilaan ja lisää sekaan kanaliemi

Kiehauta liemi ja ruskista potkat pannulla

Lisää potkat liemeen ja hauduta uunissa 120 asteessa 3-4tuntia

revi liha luista ja sekoita haudutusnesteeseen

Salsa:

Pilko tomaatit, mango, sipuli, habanerot ja korianteri pieneksi

Yhdistä kaikki ainekset sekaisin ja lisää sekaan oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla

Kommentoi »