Maku

Possutacot & Habanero-mangosalsa

{
Aktiivinen
Passiivinen
Appelsiinimehussa haudutetut porsaanpotkat revitään tacojen täytteeksi ja tarjoillaan habanero-mangosalsan kera. Oi, oi!
5
0
Julkaistu: 8.8.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2 kplporsaan potkaa
  • 2 kplappelsiinin mehu
  • 5 dlkanaliemi
  • 2 kpltomaattia
  • ½ kplmango
  • 1 kplsipuli
  • 1 kplhabanero
  • 4 rklkorianteria silputtuna
  • 4 rkloliiviöljyä

Lisäksi

  • Suola ja pippuri oman mukaan
Tulosta

Possu:

Purista appelsiineista mehut kattilaan ja lisää sekaan kanaliemi.

Kiehauta liemi ja ruskista potkat pannulla.

Lisää potkat liemeen ja hauduta uunissa 120 asteessa 3–4 tuntia.

Revi liha luista ja sekoita haudutusnesteeseen.

Salsa:

Pilko tomaatit, mango, sipuli, habanerot ja korianteri pieneksi.

Yhdistä kaikki ainekset sekaisin ja lisää sekaan oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentoi »