Maku

Possu-kasvispata

1 h
4.2
1

Possu-kasvispata

LA
MA
MU
1
4.2
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 400 gporsaanlihasuikaleita
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 2 dlvettä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 tlhunajaa
  • 1 tltimjamia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 rkltummaa kastikesuurustetta

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN45 min

Kuori ja suikaloi porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli.

Paahda lihasuikaleita paistokasarissa ilman rasvaa. Lisää sipulit, porkkanat ja inkivääriraaste. Anna kuullottua.

Kaada päälle vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, soijakastike, hunaja ja mausteet. Hauduta vielä 20–30 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Tomaatin happo estää porkkanoiden ylikypsymisen.

Ripottele lopuksi joukkoon kastikesuuruste. Kiehauta possu-kasvispata. Tarjoa possu-kasvispata keitetyn riisin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä