Possu-juurespata

2 h 25 min
3.5
2

Possu-juurespata

GL
MA
MU
2
3.5
Teksti Diabetesliitto
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 200 gporsaanlihasuikaleita
  • 10 kplperunaa
  • 3 dlvettä
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplporkkanaa
  • 150 glanttua
  • 350 gkeräkaalia
  • 50 gjuuriselleriä
  • 1 kpllihaliemikuutiota
  • 1/2 rklrosmariinia
  • 1/4 tlvalkopippuria (kokonaisia)

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h

Kuori ja kuutioi perunat, sipuli, porkkanat, lanttu ja selleri. Suikaloi kaali. Kumoa kaikki kasvikset ja perunat uunivuokaan. Lisää vesi, johon on murustettu lihaliemikuutio ja sekoitettu rosmariinia sekä noin 4 kokonaista valkopippuria. Levitä lihasuikaleet päällimmäiseksi vuokaan. Kypsennä aluksi uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, jotta lihasuikaleet ruskistuvat.

Jatka possu-juurespadan kypsentämistä 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Sekoita välillä. Lisää possu-juurespataan tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä