Maku

Possu-juurespata

2 h 25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h
GL
MA
MU
3.7
3
Julkaistu: 30.3.2008


Ainekset (5 annosta)

  • 200 gporsaanlihasuikaleita
  • 10 kplperunaa
  • 3 dlvettä
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplporkkanaa
  • 150 glanttua
  • 350 gkeräkaalia
  • 50 gjuuriselleriä
  • 1 kpllihaliemikuutiota
  • 1/2 rklrosmariinia
  • 1/4 tlvalkopippuria (kokonaisia)
Tulosta

Kuori ja kuutioi perunat, sipuli, porkkanat, lanttu ja selleri. Suikaloi kaali. Kumoa kaikki kasvikset ja perunat uunivuokaan. Lisää vesi, johon on murustettu lihaliemikuutio ja sekoitettu rosmariinia sekä noin 4 kokonaista valkopippuria. Levitä lihasuikaleet päällimmäiseksi vuokaan. Kypsennä aluksi uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, jotta lihasuikaleet ruskistuvat.

Jatka possu-juurespadan kypsentämistä 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Sekoita välillä. Lisää possu-juurespataan tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.

3 kommenttia