Maku

Portviinisilli

48 h 10 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen

Ainekset (6 annosta)

  • 400 gsillifileetä

Maustliemi

  • 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlvettä
  • 1/2 dlväkiviinaetikkaa
  • 1 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 dlportviiniä
  • 1 dlpunasipulia

Tee näin

48 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN48 h

Kiehauta kaikki mausteliemen ainekset kattilassa portviiniä lukuun ottamatta. Nosta kattila liedeltä ja lisää portviini. Kuori ja silppua punasipuli. Viipaloi sillifileet sopiviksi suupaloiksi reunalliselle lautaselle. Lisää päälle mausteliemi ja silputtu punasipuli. Anna maustua peitettynä viileässä pari vuorokautta. Nauti uusien perunoiden kanssa. •Korvaa portviini samalla määrällä sherryä.

MITÄ PIDIT?
0