Pororuukut muusikuorrutteella

55 min
4.3
0

Pororuukut muusikuorrutteella

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gporonkäristyslihaa (pakaste)
  • 2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 kplsipulia
  • 3 1/3 dlkeskiolutta
  • 1 rkllihafondia
  • 1/2 tlmustapippuria

Kuorrutus

  • 800 gperunasoseaineksia (pakaste)
  • 4 dlrasvatonta maitoa
  • 200 gtuorejuustoa (ruohosipuli)

Tarjoiluun

  • 3 kpletikkakurkkua
  • 2/3 dlpuolukkasurvosta (sokeroitu)

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN30 min

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Kuori sipuli ja leikkaa se kuutioiksi. Lisää sipulit pataan, ja kuullota hetki. Kaada joukkoon olut, fondi ja pippuri. Tarkista maku. Hauduta ainakin 10 minuuttia.

Jaa poronlihaseos paistonkestäviin annoskulhoihin.

Valmista perunasose pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää siihen tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.

Jaa perunamuusi annoskulhoihin poronkäristyksen päälle.

Kuorruta pororuukkuja 220-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Tarjoa muusikuorrutettujen pororuukkujen kanssa suolakurkkuja ja puolukkasurvosta.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä