Maku

Pororulla

2 h 10 min
3.2
0

Pororulla

GL
MU
0
3.2
Teksti Timo Koivusalo
Kuvat Merja Järvinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 200 gkylmäsavustettua poroa (viipaleina)
  • 200 gtuorejuustoa (valkosipuli)
  • 3 tlpiparjuuritahnaa

Lisäkkeeksi

  • 300 gmangochutneya

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN2 h

Repäise reilu pala foliota leikkuulaudan päälle. Lado foliolle kylmäsavuporoviipaleet limittäin toistensa päälle suorakaiteen muotoon.

Sekoita keskenään huoneenlämpöinen tuorejuusto ja piparjuuri. Levitä tuorejuustoseos pororullan päälle kuumaan veteen kastetulla veitsellä.

Kääri rulla kääretortun tapaan foliota apuna käyttäen. Kääräise folio valmiin rullan ympäri. Kiristä käärön päät ja pane luomus pakastimeen pariksi tunniksi.

Leikkaa kohmeisesta rullasta sopivan paksuisia viipaleita. Koristele halutessasi murskatuilla katajanmarjoilla. Tarjoile makean mangochutneyn kera.

MITÄ PIDIT?
3.2
Katso myös nämä