Kotivinkki

Poropiiraat

0
0

Poropiiraat

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • ¼ pktruisperunataikinaa
  • rasvaa vuokien voiteluun
  • 1 rklseesaminsiemeniä vuokien jauhottamiseen

TÄYTE:

  • pippurilla maustettua tuorejuustoa
  • 1 tlkarpalohyytelöä
  • 8 ohutta siivuakylmäsavustettua poron paistia

KORISTELUUN:

  • tuoretta timjamia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti. Voitele pieni muffinsivuokapelti ja jauhota se seesaminsiemenillä.

2. Leikkaa taikina 8 osaan ja painele taikinapalat vuokiin yli reunojen. Painele pohjiin reikiä haarukalla. Paista piiraspohjia uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 10–15 minuuttia. Jäähdytä pohjat.

3. Sekoita tuorejuustoon karpalohyytelö ja täytä piiraspohjat seoksella. Taittele poronpaistisiivut ja aseta ne täytteen päälle. Koristele piiraat timjamilla.

Vinkki!

Ennakoi kiireet. Paista piiraspohjat ajoissa valmiiksi ja täyttä ne vasta juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä