Kotivinkki

Poropatee

40 min
{
Aktiivinen
Passiivinen
40 min
0
0
Julkaistu: 23.9.2010


Ainekset

  • 1pieni sipuli
  • öljyä
  • 350 gjauhettua poron lihaa
  • 150 gjauhettua possun lihaa
  • 1luomukananmuna
  • 1–1½ tlsuolaa
  • mustapippuria
  • 1 tlrakuunaa
  • 2 tltyrnimarjahyytelöä
Tulosta

1. Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipuli pehmeäksi. Jauha sipuli massaksi sauvasekoittimella.

2. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.

3. Voitele pikkuvuoat ja täytä ne lihamassalla.

4. Peitä vuoat foliolla ja kypsennä niitä vesihauteessa uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin 40 minuuttia kunnes ne ovat kiinteitä ja kypsiä.

Kommentoi »