Kotivinkki

Poron filee ja puolukkakastike

0
0

Poron filee ja puolukkakastike

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500-600 gporon ulkofileetä
  • suolaa
  • 2 tlkuivattua rosmariinia
  • 1 tlkuivattua timjamia

PUOLUKKAKASTIKE:

  • 2 dlpuolukkamehua
  • 1 dllihalientä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 rklvaaleaa maissijauhosuurustetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata filee pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuivaa filee talouspaperilla.

2. Hiero lihan pintaan suola ja mausteet. Laita paistomittari fileeseen.

3. Paista fileetä uunin keskiritilätasolla 180 asteessa noin 25–30 minuuttia tai kunnes mittari näyttää 57–60 astetta.

PUOLUKKAKASTIKE:

1. Kuumenna puolukkamehu ja lihaliemi kasarissa.

2. Lisää joukkoon hunaja ja suola.

3. Suurusta kastike ja vatkaa tasaiseksi.

Vinkki!

Poron fileetä on tarjolla suurimmissa marketeissa pakastettuna. Jos haluat tuoretta fileetä, kysele sen perään ajoissa kauppasi lihatiskiltä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä