Maku

Poromuffinit Välimereltä

40 min
5
0

Poromuffinit Välimereltä

Teksti Leena Lehtolainen
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (18 kpl)

  • 2 kplmunaa
  • 1/2 dlruokaöljyä
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlgrahamjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 dlrasvatonta maitoa
  • 100 gkylmäsavustettua poroa (viipaleina)
  • 75 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 100 gfetajuustoa (rasvaa 18 %)
  • 1 tlrosmariinia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN15 min

Vaahdota munat kevyesti. Lisää öljy (tai aurinkokuivattujen tomaattien öljyä) ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe, sekä maito.

Leikkaa poro ja tomaatit pieniksi paloiksi. Murenna feta ja silppua rosmariininneulaset. Sekoita poropalat, tomaatit, feta ja rosmariini taikinaan. Annostele seos paperisiin muffinivuokiin ja paista 225-asteissa uunissa 12–15 minuuttia.
Tarjoa poromuffinit kahvipöydän suolaisina paloina.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä