
Valmista porpburritoiden tortillataikina sekoittamalla perunasose ja jauhot tiiviiksi taikinaksi. Lisää jauhoja sen verran, että taikina on kimmoisaa ja helposti kaulittavaa.
Jaa taikina jauhotetulla työalustalla 8 osaan ja kauli palat ohuiksi pyöreiksi, halkaisijaltaan paistinpannun kokoisiksi letuiksi.
Paista letut kuivalla kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin ruskeapilkullisiksi, noin 1 minuutti per puoli.
Pinoa tortillat ja peitä leivinliinalla.
Valmista coleslaw. Suikaloi kaali. Kuori ja raasta porkkana. Sekoita öljy, etikka, piparjuuritahna, hunaja ja mausteet keskenään. Nostele kastike kaali-porkkanaraasteen joukkoon. Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa.
Sekoita puolukkamajoneesin ainekset keskenään.
Paista poronkäristysliha pakkauksen ohjeen mukaan paistinpannulla kypsäksi.
Täytä tortillat coleslaw-salaatilla, porolla, leipäjuustokuutioilla, viinisuolaheinällä ja puolukkamajoneesilla.