Maku

Poro-tortillalasagne

{
Aktiivinen
Passiivinen
Nopeampi lasagne kootaan kätevästi tortillalevyistä. Poronkäristysliha, cheddarjuusto ja puolukat antavat tortillalasagnelle rutkasti makua.
MU
0
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

Vuokaan

  • 2 rklrypsiöljyä
  • 4 kpltortillaa

Porokastike

  • 1 kplsipuli
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 750 gporonkäristyslihaa (pakaste)
  • 1 rklvoita
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 3 dlvettä
  • 2 tlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tltimjamia (jauhettua)
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 2 dlruokakermaa
  • 2 dlcheddarjuustoraastetta
  • 1 dlnachoja
  • 1 dlpuolukoita
Tulosta

Kuori ja silppua sipulit. Ruskista voissa kattilassa sipulisilppu ja poronkäristysliha.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Hauduta kannen alla keskilämmöllä 20 minuuttia.

Voitele uunivuoka öljyllä ja nosta pohjalle tortilla. Levitä tortillalle noin kolmasosa porokastikkeesta, ruokakermasta ja cheddarista. Lisää tortilla ja kastiketta. Jatka näin, kunnes kastike on kulunut.

Murustele päälle nachoja ja chedddaria.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20–30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin. Ripottele päälle puolukoita.

Tarjoa poro-tortillalasagne raikkaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0