Maku

Poro-sienipalat

20 min
3.5
0

Poro-sienipalat

MU
0
3.5
Teksti Annika Elomaa, Matleena Lahti
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (16 kpl)

  • 200 gtummaa vuokaleipää ((esim. itse tehtyä luumuleipää))

Täyte

  • 100 gkylmäsavustettua poroa
  • 200 gsuolattuja sieniä
  • 1 dlhillosipuleita
  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1/2 dlruohosipulia (silputtuna)
  • 120 gsmetanaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 tlviinietikkaa (omena)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista täyte. Hienonna poronliha, valutetut sienet ja sipulit. Säästä poronliha ja -ruohosipulisilppua myös koristeluun.

Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää joukkoon smetana ja mausteet. Anna täytteen tekeytyä jääkaapissa.

Viipaloi vuokaleipä ja ota viipaleista piparimuotilla kuvioita. Annostele leiville poro-sienitäytettä ja koristele.
•Poro-sienipalojen pohjaleiväksi sopii hyvin itse tehty luumuleipä.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä