Maku

Porkkanaranskikset

35 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Porkkanatikut, tai "ranskikset", toimivat parhaiten vähän poltettuina. Kyllä, paahtoaste saa olla aika tumma!
0
0
Julkaistu: 11.4.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 10 kplporkkanaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria myllystä
  • 1 rklkuivattua oreganoa (tai kuivattua basilikaa)
Tulosta

Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Levitä kahdelle leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille. Ripottele päälle mausteet ja pirskota oliiviöljyä. Paista uunin yläosassa 200-asteessa (grillivastuksen alla, mieluiten kiertoilmauunissa jos laitat molemmat pellit yhtä aikaa uuniin) noin 20-30 minuuttia riippuen tikkujen paksuudesta ja siitä miten “palaneita” niistä haluat.

Nauti guacamolen tai avokadodipin kera.
Kommentoi »