Maku

Porkkanaranskikset

35 min
0
0

Porkkanaranskikset

Porkkanatikut, tai "ranskikset", toimivat parhaiten vähän poltettuina. Kyllä, paahtoaste saa olla aika tumma!
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 10 kplporkkanaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria myllystä
  • 1 rklkuivattua oreganoa (tai kuivattua basilikaa)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN25 min

Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Levitä kahdelle leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille. Ripottele päälle mausteet ja pirskota oliiviöljyä. Paista uunin yläosassa 200-asteessa (grillivastuksen alla, mieluiten kiertoilmauunissa jos laitat molemmat pellit yhtä aikaa uuniin) noin 20-30 minuuttia riippuen tikkujen paksuudesta ja siitä miten “palaneita” niistä haluat.

Vinkki!

Nauti guacamolen tai avokadodipin kera.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä