Porkkanakakkuriisipuuro – joulupuuro saa nyt suosikkikakun maut tuorejuustokuorrutusta myöten

55 min
{
Aktiivinen
55 min
Passiivinen
Porkkanakakkuriisipuuro on jokaisen herkuttelijan unelma-aamiainen tai vaikka iltapala. Hauduta porkkanaraasteella ja kookoshiutaleilla maustettu riisipuuro täysmaidossa, viimeistele saksanpähkinöillä, tuorejuustolla ja kaneli-sokerilla ja nauti joulupuuro uudella tavalla!
MU
GL
0
0
Julkaistu: 26.11.2020


Ainekset (4–6 annosta)

  • 2 dlvettä
  • 2 dlpuuroriisiä
  • 1 ltäysmaitoa
  • ½ tlsuolaa
  • 1iso porkkana
  • 2 tlkanelia
  • 1 tljauhettua inkivääriä
  • ¼ tlmuskottipähkinää
  • ½ dlkookoshiutaleita

Päälle

  • saksanpähkinää
  • maustamatonta tuorejuustoa
  • kaneli-sokeria
Tulosta

Porkkanakakkuriisipuuro valmistetaan näin:

  1. Kiehauta vesi ja riisi kattilassa. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
  2. Lisää maito, raastettu porkkana, mausteet ja kookoshiutaleet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Keittoaika on noin 45 minuuttia. Mausta puuro suolalla. Peitä kannella ja anna hautua hetken aikaa. Annostele lautasille ja tarjoa porkkanakakkuriisipuuro rouhitun saksanpähkinän, tuorejuustosilmän ja kaneli-sokerin kanssa.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko uusia ideoita? Osta suositut ruokakirjat tästä!

SISÄLTÖ JATKUU

Kommentoi »