Maku

Poltetut sipulit

0
0

Poltetut sipulit

Nämä sipulit paahdetaan tumman hiiltyneiksi! Hieman poltetut sipulit maistuvat aromikkaan makeilta. Kokeile poltettuja sipuleja salaatissa tai ihan vaan rennosti napostellen!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 4 kplsipulia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • sormisuolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori ja halkaise sipulit. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy kuumaksi. Laitan sipulit pannulle leikkauspinta alaspäin.

Vähennä lieden lämpöä ja paista sipuleita miedolla keskilämmöllä 20 minuuttia kunnes pinnat ovat saaneet tumman värin.

Laita pannu 150 asteiseen uuniin ja paista 10 minuuttia.

Anna sipuleiden jäähtyä hetki ja leikkaa kannat pois. Erottele sipulipuolikkaiden kerrokset toisistaan. Ripottele päälle sormisuolaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä