0(0)
Polentamuffinit ihastuttavat keltaisella värillä ja chilin potkulla!
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min
Polentamuffinit ovat gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto, kun kaipaat pikapikaa valmistuvaa suolaista pikkusyötävää yllätysvieraille.
Julkaistu 17.4.2018
Maku
Reseptin ainekset 12 kpl
2 rklpellavansiemenrouhetta ( esim. Risetti)
1 dlvettä
2 1/2 dlpolentaa (esim. Divella)
3/4 dlgluteenitonta jauhoseosta
1 tlleivinjauhetta
1/2 tlkurkumaa
1/4 tlmustapippuria
1/4 (100 g)kesäkurpitsaa
1 (100 g) palsternakka
2 dlkauramaitoa
1 rklomenaviinietikkaa
1-2 tlchilikastiketta (sriracha)

Polentamuffinit valmistuvat näin:

  1. Turvota pellavansiemenrouhetta vedessä 20 minuuttia.
  2. Yhdistä kuivat aineet. Lisää raastettu, kuorittu kesäkurpitsa ja palsternakka. Lisää pellavaseos, kauramaito, omenaviinietikka ja sriracha.
  3. Sekoita taikinaksi ja jaa muffinivuokiin.
  4. Paista polentamuffinit 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Kommentoi »