Maku

Polentamuffinit ihastuttavat keltaisella värillä ja chilin potkulla!

55 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Polentamuffinit ovat gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto, kun kaipaat pikapikaa valmistuvaa suolaista pikkusyötävää yllätysvieraille.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0
Julkaistu: 17.4.2018


Ainekset (12 kpl)

  • 2 rklpellavansiemenrouhetta ( esim. Risetti)
  • 1 dlvettä
  • 2 1/2 dlpolentaa (esim. Divella)
  • 3/4 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 (100 g)kesäkurpitsaa
  • 1 (100 g) palsternakka
  • 2 dlkauramaitoa
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 1-2 tlchilikastiketta (sriracha)
Tulosta

Polentamuffinit valmistuvat näin:

  1. Turvota pellavansiemenrouhetta vedessä 20 minuuttia.
  2. Yhdistä kuivat aineet. Lisää raastettu, kuorittu kesäkurpitsa ja palsternakka. Lisää pellavaseos, kauramaito, omenaviinietikka ja sriracha.
  3. Sekoita taikinaksi ja jaa muffinivuokiin.
  4. Paista polentamuffinit 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Kommentoi »