Pizzapannari tonnikalatäytteellä

1 h 10 min
3.8
0

Pizzapannari tonnikalatäytteellä

Teksti Susanna Katajisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplmunaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklpizzamaustetta
  • 1 1/2 dlhiivaleipäjauhoja
  • 2 1/2 dlkevytmaitoa

Vuokaan

  • 2 rklruokaöljyä

Täyte

  • 185 gtonnikalaa vedessä
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 kplpaprikaa
  • 50 gjuustoa (raasteena)
  • 1 rkloreganoa
  • 1 rklpizzamaustetta

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN50 min

Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon suola, pizzamauste, hiivaleipäjauhot ja maito. Vatkaa taikina tasaiseksi ja anna sen turvota noin 30 minuuttia.

Valmistele sillä aikaa täytteet. Valuta tonnikala siivilässä. Kuori sipuli, puolita ja leikkaa se viipaleiksi. Halkaise pesty paprika, poista valkoinen osa ja siemenet. Suikaloi paprika.

Valitse paistoastiaksi reunallinen uunivuoka (noin puolet uunipellin koosta). Astia voi olla suorakaiteen, pyöreän tai ovaalin mallinen. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kaada öljy uunivuokaan ja levitä se tasaiseksi kerrokseksi.

Sekoita pannaritaikina hyvin ja kaada vuokaan. Levitä päälle tonnikalahiutaleet, sipuli- ja paprikapalat. Ripottele päälle juustoraaste ja pizzamauste.

Paista pannaria noin 20 minuuttia eli kunnes se on saanut kauniin värin.

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä