Kotivinkki

Pitsapannari

50 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Nopeampi kuin pitsa, suolaisempi kuin pannari. Pitsapannari valmistuu sutjakasti ja maistuu koko perheelle!
4.6
0
Julkaistu: 6.5.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 5 dlmaitoa
  • 3kananmunaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1 rklöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3tomaattia
  • 1 tlkpastakastiketta (500 g)
  • 1 pskinkkusuikaleita (250 g)
  • 1 dljuustoraastetta
  • mustapippuria
  • rukolaa
Tulosta

1. Sekoita kulhossa maito, munat, vehnäjauhot, leivinjauhe, öljy ja suola. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Esipaista pannaripohjaa 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

2. Ota pannari uunista. Viipaloi tomaatit. Levitä pannarin päälle pastakastike, kinkkusuikaleet, viipaloidut tomaatit ja juustoraaste. Rouhaise päälle vielä mustapippuria.

3. Nosta pannari takaisin uuniin ja jatka paistamista noin 15 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä ja juusto kauniisti ruskistunut.

4. Leikkaa hiukan jäähtynyt pannari paloiksi ja ripottele jokaiselle palalle rukolaa.

Kommentoi »