Kotivinkki

Pitsapannari

50 min
5
0

Pitsapannari

Nopeampi kuin pitsa, suolaisempi kuin pannari. Pitsapannari valmistuu sutjakasti ja maistuu koko perheelle!
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Kinnari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 5 dlmaitoa
  • 3kananmunaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1 rklöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3tomaattia
  • 1 tlkpastakastiketta (500 g)
  • 1 pskinkkusuikaleita (250 g)
  • 1 dljuustoraastetta
  • mustapippuria
  • rukolaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN35 min

1. Sekoita kulhossa maito, munat, vehnäjauhot, leivinjauhe, öljy ja suola. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Esipaista pannaripohjaa 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

2. Ota pannari uunista. Viipaloi tomaatit. Levitä pannarin päälle pastakastike, kinkkusuikaleet, viipaloidut tomaatit ja juustoraaste. Rouhaise päälle vielä mustapippuria.

3. Nosta pannari takaisin uuniin ja jatka paistamista noin 15 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä ja juusto kauniisti ruskistunut.

4. Leikkaa hiukan jäähtynyt pannari paloiksi ja ripottele jokaiselle palalle rukolaa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä